Follow my blog with Bloglovin

2015. július 19., vasárnap

Müller Look-Box 2015 Summer

Sziasztok! A mai bejegyzésben a tegnap kézbe vett Müller Look-Box-ról lenne szó, amit itt előre megjegyeznék, hogy Ausztriában jutottam hozzá szerencsésen ( aki rendszeresen olvas, az tudja, hogy most ott dolgozok :) ) , így gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán bemutassam-e, van-e így értelme, de úgy döntöttem, hogy legalább összehasonlításképpen leírom, és megmutatom Nektek, hogy mi található egy ilyen dobozban, és mennyire tér el a tartalom az otthon kapható drogériás meglepi dobozoktól. :) Remélem ti is olyan kíváncsiak vagytok, hogy mi van benne, mint én voltam, (de én bevallom nem tudtam megélni a kicsomagolás-meglepődöttség örömét,mert délután tudtam csak elmenni érte, és délelőtt csak győzött a kíváncsiság, meglestem egy képet róla :D ) úgyhogy nem is húzom tovább a szót, lássuk:


Ahogy látjátok, nem voltak fukarok, akik ezt a dobozt összeállították, összesen 9! azaz kilenc darab teljes kiszerelésű termék kapott benne helyet, és két darab fújós illetve egy másik parfüm minta. Mikor kiderült a tartalma én csak ámultam-bámultam, hiszen az ára csupán 5€ volt, vagyis átszámítva cirka 1500 Ft-ért egy ilyen dobozt kapni felér egy lottó nyereménnyel, legalábbis akkora volt az öröm nálam :D

Részletesebben megmutatom a tartalmát, viszont véleményt még nem igazán tudok mondani róluk, mert a többségét még ki sem próbáltam, de amik érdekelnek Titeket, azokat írjátok meg kérlek, és hamarosan  hozok részletes tesztet róluk. ;)


Kezdjük az illatokkal, két darab 1.2 ml-es parfüm minta, mindkettő új számomra, a roberto cavalli illathoz járt még egy mini kiszerelésű, 30 ml-es testápoló is.
Az egyik, hanem a legnagyobb kedvencem a dobozból, a Victoria's Secret Amber Romance 250 ml-es parfüm spray, aminek isteni az illata, igazi nyári illat komolyan, olyan kellemes, édeskés, bár úgy vettem észre, hogy hamar elillan sajnos, kb. 1 órát bír, de lehet az is, hogy még érződik utána is, csak már én nem veszem észre. :D Viszont neki van egy története, ugyanis a Nyári wislistemben is szerepelt egy ilyen beszerzése, már majdnem megvettem, mikor múltkor itt kint voltam, de aztán akkor mégis lebeszéltem magam róla. Mielőtt kiderült volna a doboz tartalma, megjelent egy ilyen gondolat a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha egy ilyen lenne benne, és láss csodát, így is lett, so I'm very happy!! :D


Itt kezdjük a sort az Aqua Colonia Lime&Nutmeg 8ml-es parfümmintával, ami igazából az előző képhez illene,  erről még nem is hallottam semmit, ezért utána is kellett néznem, mi is ez egyáltalán. :D Ugyanis az illata igen érdekes, nem kifejezetten nevezném parfüm illatnak, elég intenzív, mivel a dobozt kinyitva is éreztem az illatát. Ezt még nem tudom mire használom el, de magamra biztos nem teszem . :D ( azért írtam így, mert ez nem egy fújós darab, hanem a lötyögtetős, remélem értitek. :D )
A következő a Hildegart Braukmann Sun&Care Aloe Vera krém-gél. ( 60%-os aloe vera tartalommal. ) Még őt sem ismertem, de ahogy olvastam, tökéletes nyárra, hiszen nyugtatja, hűsíti a bőrt, és az arcot. Ideális napozás után, vagy ha több időt töltünk a napon.
Az ajakápolásról sem szabad elfeledkezni nyáron, nekem ugyanúgy kiszárad ilyenkor is a szám, ezért örültem, hogy a dobozba helyet kapott a Burt's Bees Beeswax Lip Balm, ami 100%-ban természetes összetevőkből áll, méhviasz, E-vitamin, és mentol található benne többek közt. Szóval ezek után egy kellemesen hűsítő, ám ápoló ajakbalzsamra számítok, majd meglátjuk hogy mennyire leszünk barátok. :)


A végére hagytam a legjobb dolgokat, mégpedig a beauty részleget. Van néhány szépség, kezdjük a sort a L'oreal Color Richie matt szemhéjpúderével ami a 104 La Vie En Rose fantázianevet kapta, ami így első ránézésre egy visszafogott halvány rózsaszínnek tűnik. A következő a Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder, szintén egy must have darab nyárra, ami annyira szép, hogy nincs szívem használni. :D Plusz ugye csillámos, ami felkenve nem tudom mennyire érvényesül, de én jobban szeretem a csillám nélküli darabokat. Na de meglátjuk.. :)
A Manhattan új szempillaspirálja, a Supreme Lash Fresh Volume harcol a fáradt szemek ellen, illatosított formulával, vitaminokkal, és uborkával gazdagítva. És hosszú, dús pillákat ígér. Hmmm, jól hangzik, amint egy szempillaspirállal kevesebb lesz használatban, azonnal ki fogom próbálni. :P
Ha már a szemeknél tartunk, akkor a Body&Soul duó szintetikus  szemhéjpúder ecset is itt van, egy szivacsos applikátorral, a másik végén pedig szemhéjtus illetve szemöldök formázásra használható résszel.
És bizony, körömlakk sem maradhatott ki, mégpedig a Make Up Factory 112 Instant Top Coat fedőlakk, és egy dögös vörös, 481-es Pin Up Red kapott helyet. A fedőlakkot még nem próbáltam, viszont a körmeim most ebben a csodás pirosas színben pompáznak, a minőségével elégedett vagyok, könnyen használható, egy rétegben már szépen fed, és gyorsan szárad.. :)


Huu, nos a végére értünk, ezek lapultak a kis dobozkában, és az értéke 65€ felett  van, vagyis átszámítva 19500 Ft értéket kaptunk. Nem számoltam össze, hogy pontosan így van-e, de én elhiszem, már a márkákat nézve is..
A tartalmát tökéletesen eltalálták így a nyári időszakra, ez nagyon tetszik nekem, hogy nem csak néhány dolgot "dobáltak" bele random szerűen, hanem gondosan összeválogatták.

Nem szeretnék semmi rosszat mondani az otthon kapható meglepi dobozra, mert sokaknak nagy örömet okoznak azok is, és azok mögött is nagy munka van a háttérben, de én azért szemmel látom így a különbséget, mind árban, mind minőségben..De ezzel ezt a gondolatmentemet le is zárnám. :)

Most meséljetek, Ti hogyan vélekedtek erről? :)
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban, illetve Nektek hogy tetszik ez a doboz, szeretnétek valmelyik termékről tesztet? :)

Legyen szép napotok! :)

Puszii, Ivett

7 megjegyzés:

  1. Jajj, nagyon szupi dolgok lapultak benne. ^^
    Azért tényleg van különbség a hazai és a külföldi dobozok között.. :O

    VálaszTörlés
  2. Az igen! Tényleg jól megpakolt doboz ez. Látszik, hogy nem az a tipikus hazai, gagyi kifutó termékes-hamar lejáró szavatosságú vackokat dobálnak bele, hanem tényleg a vásárlókért vannak. Én a mini kiszerelésektől vagyok ki néha...X ezer forintot elkérnek, és van benne 2 teljes kiszerelésű termék, és 8 minta ami 1 ml-es kb. :D

    VálaszTörlés
  3. Mennyire örülnék egy ilyen ajándékcsomagnak, főleg a Victoria's Secret spray miatt. :D Milyen időközönként jelenik meg ez a doboz? A bronzosítóról pedig szívesen olvasnék tesztet. :)

    VálaszTörlés
  4. OO milyen jó kis dobozt raktak össze, én is nagyon örülnék egy ilyennek:)

    VálaszTörlés
  5. Hű, hát fantasztikus dobozka ez :) Valóban nem össze hasonlítható az itthonival.

    VálaszTörlés
  6. Atyaég, na ez ám a doboz! :O :D Erre is jelentkezni kell? Bah, kell szerezni valami osztrák címet és legközelebb jelentkezni! :D

    VálaszTörlés
  7. Az, hogy megéri, az enyhe kifejezés :D

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )