Follow my blog with Bloglovin

2012. december 28., péntek

A "Szentélyem" bemutatása 1.

Szeretném bemutatni azt a helyet a lakásban, ahol sok időt töltök:) Főleg ha sminkelek, vagy hajamat készítem. Ez egy nagy poszt lesz, amit több részre osztottam. Első részben megmutatom hogy jelenleg hogyan tárolom a sminkcuccaimat, aminek a gyűjtése az utóbbi évben/években szenvedélyemmé vált a körömlakkmániám mellett. :) Sokszor rendezgetem őket mert még nem találtam meg a legjobb tárolási módot számukra. Legfőképpen a rúzsaimat nem tudom szépen elrendezni. Na de most lássuk hogy jelenleg mi a helyzet:

Bal oldalt a sminkes asztalomat láthatjátok, jobb oldalt pedig egy polcos szekrényt tele mindennel. Részletesen majd a következő posztokban mutatom be a sorokat, de nagyvonalakban:
-Az első vagyis legfelső részen vannak a fülbevalók, és mögötte (ami ezen a képen nem látszik) néhány körömlakklemosó, reszelők, körömmatricák, körömnyomdák,és körömdíszek.
-Eggyel lejjebb vannak a körömlakkok, de hamarosan valahogy át kell rendeznem őket mert "kinőtték" a helyüket..:D
-Alatta hajgumik, és hajcsatok vannak leginkább
-Az utolsó elötti polcon sorakoznak az ékszereim, közülük a nyakláncok, karórák(pontosan 2db), egy clutch (amit még szinte sosem használtam..és Ebayről való) és a szélén még a telefonom doboza.
-A legalsó sorban vannak a plusz samponok, tusfürdők(amiket nem cipelek be a fürdőszobába), hideggyanta, olló, és még pár apróság.
A szobában található még egy ilyen kis szekrényke is,  amin legfelül a parfümök, fésű, hajápolási cuccok vannak. Alatta a Teás dobozban vannak jelenleg a karkötőim,mellette a hajszárító, hajvasaló, hajgöndörítő.
Alatta pedig még néhány kozmetikai tároló, nesszeszer, néhány vattapamacs, epilátor, és legalul van néhány hajcsavaró is.

Na de most térjünk át a smink asztalomra:

A jobb oldali fiókos tárolóban vannak a szemhéjpúderek, és arcpirosítók.



Legfelső fiók.

Középső fiók.

És a legalsó fiók. Ide raktam a mono szemhéjpúdereket, és elől az arcpirosítók vannak.


A tárolóm tetején kaptak helyet a szempillaspirálok, szemhéjtusok, és a szájfények 2 bögrébe pakolva.



Az asztal közepén található egy átlátszó sminktároló aminek a jobb oldalán vannak az ecsetek. (Jelenleg csak ez a néhány darab van, de tegnap adták fel az ebay-ről rendelt pink ecsetkészletemet,Juupppiiii:) )

A sminktároló bal oldalán vannak a szemceruzák, korrektor, szemhéjalapozó, és zselés szemhéjtus. balra tőlük a kedvenc BB krémem, és alapozóm.

És jelenleg itt sorakozik a rúzsok többsége. És egy-két szájfény még.

A kis asztalkámon található ez a tároló is, amit még a Kik-ben vettem, és nagyon örültem neki:)  (És mellesleg 3 euróért nem volt sok.)

Felnyitható ahol van még tükör is, igaz az nem sok mindenre használható. Itt van még néhány rúzs és szájfény.

Van egy kihúzhatós kis fiók is benne, ide is raktam néhány apróságot.



Nos, mit mutassak meg legközelebb,  mire vagytok kiváncsiak legjobban? Szemhéjpúderek, rúzsok, szájfények, esetleg arcpirosítók?

Ti hogyan tároljátok a rúzsokat, szájfényeket?

Pusziiii, Ivett




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Várom a hozzászólásodat! : )