Follow my blog with Bloglovin

2015. június 21., vasárnap

Realash szempilla növesztő szérum ~ Az első hónap után

Sziasztok! Már több,mint 1 hónap eltelt, hogy a kezmbe vettem a Realash szempilla növesztő szérumját,azóta minden este szorgosan használom, ezért már ideje lesz beszámolnom Nektek az eddigi tapasztalataimról! :)
Az első bejegyzésben már mutattam, hogy milyen cuki kis dobozkában érkezett, egy külön papír dobozban találtam meg a szérumot. Ahogy ott is írtam, nagy reményekkel vágtam bele a tesztelésébe, hiszen kissé megviselt szempilláimat szerettem volna rendbe tenni vele. 

A termék honlapján ( ITT ) több dolgot is olvashatunk a termékről, ami rendszeres használat után akár 25%-al hosszabb, és 84%-al vastagabb szempillákat ígér, tudományosan, bizonyítottan hatásos, és szemészek által tesztelt, érzékeny szeműek is nyugodtan használhatják.

A használata egyszerű, az ecsete vékony, kissé hosszúkás.
Minden este a már megtisztított, felső  szemhéjra a szempillatövekhez kentem, mintha szemhéjtust használtam volna. A termék állagra közepesen folyós, nem jelentett nehézséget a felkenése, és színtelen, szagtalan. A felkenés után néha egy picit hűsítő érzést tapasztaltam néhány másodpercig, aztán elmúlt, semmilyen zavaró mellékhatása nem volt nálam.


Az első két-három hétben nem sokat tapasztaltam a hatásából, viszont utána láthatóan erősebbek, vastagabbak lettek a szempilláim, nem hullott annyira, mint eddig, tényleg csak ritkán egy-két szálat láttam, hogy kihullott volna. A szempillák hosszát tekintve még nem tapasztaltam annyira látványos eredményt, csak egy minimálisat nőttek, ahhoz picit több idő kell szerintem, ezért továbbra is szorgosan fogom használni. :)

És akkor jöjjön néhány előtte-utána kép is:


Itt látszik, hogy egy picit nőttek a pillák. :)


Ez a kép picit csalóka, mivel a kiinduló állapotnál a kép jobban ki van nagyítva, viszont ha megnézitek akkor itt látszik igazán, hogy megerősödtek a pillák! :)

A tesztelés viszont itt még nem ért véget, még egy bejegyzést várhattok róla, amit három hónapnyi használat után fogok közzé tenni! :)

Ti megvagytok elégedve a szempillátokkal?
Kipróbálnátok ezt a terméket?

Puszii, Ivett


3 megjegyzés:

  1. Szerintem neked alapból sem voltak "rossz" pilláid. Szépek, nagyok, dúsak voltak akkor is. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is szépek a a pilláid, ezért nem is venni észre nagyon a hatást. Bezzeg az enyém igazi kihívás lenne ennek a terméknek :D Rövid is, világos is, szóval satnya...Spirál nélkül nem is látszik, hogy van pillám.Úgyhogy én szívesen kipróbálnám, de hát nem találtak meg tesztelőnek :)

    VálaszTörlés
  3. Tényleg látszik a hatása, talán leginkább a dúsításban figyelhető meg. Várom a 3. hónap utáni beszámolódat! :)

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )