Follow my blog with Bloglovin

2013. december 9., hétfő

Kate Moss- Rimmel a British Fashion Awards-on

Sziasztok!
A mai nap sok szeretettel osztom meg veletek a Coty hivatalos sajtóközleményét, és szeretnék  néhány tippet adni a karácsonyi sminkhez!






A Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörös szőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének.

 2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.







Azért, hogy az ünnepek alatt Te is olyan tündöklő legyél, mint Kate Moss a vörös szőnyegen, lépésről lépésre elmondjuk a tökéletes smink titkát. A hibátlan smink a jól megválasztott alapozónál kezdődik. Vidd fel a pihekönnyű,a bőr tónusához igazodó Rimmel Wake me up alapozót az arcodra, az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával. 



Kate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált.
Azért, hogy megjelenésed olyan tökéletes legyen, mint Kate-é azon az éjszakán, fesd ki a szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával. 




A vörösszőnyegre illő hibátlan megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy körmeid is szépségesek legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata, válaszd ezt az ünnepi öltözékedhez.


Ti próbáltátok már valamelyik terméket a fentiek közül? : )
Ha még nem akkor kipróbálnátok?

Puszii, Ivett




4 megjegyzés:

  1. ezeket biztos nem azért venném mert Kate reklámozza.Alapból nem kedvelem,nem hiszem hogy jó példa a fiatalokra...:)
    Rimmel termékeket szeretem,de mondom nem Kate miatt!

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a pirosító! :) Szerintem sem jó példa Kate, én sem kedvelem pont ezért, de a Rimmelt szeressük! :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem a Rimmel-t de nem Kate miatt. A 90-es évek kokainmámorban dülöngélő modelljei nem lopták be magukat a szívembe. :D

    VálaszTörlés
  4. Én is kedvelem a márkát, de nem Kate miatt. Viszont engem különösebben nem zavar hogy ő a reklámarca a márkának. :)

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )