Follow my blog with Bloglovin

2013. november 9., szombat

Astor újdonságok

Ebben a posztban meg szeretném nektek mutatni először is az Astor legújabb szempillaspirálját, ami igen csak különleges, és csajos külsőt kapott szerintem:



A Big & Beautyful BFly Butterfly Look szempilla spirál használatával hatalmas,ám könnyed szempillákat ígérnek.

A különlegessége először is a zselés hatású formula, ami pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüss szerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat.
Másodszor: az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugodtabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés. Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha nem fognak elnehezülni.

A szexi pillák megszületését Heidi Klum, a márka művészeti igazgatója és reklámarca inspirálta.

Heidi így kommentálja az új spirált: “Azt nagyon szeretem, ha feltűnően nagyok és dúsak a pilláim, de azt már nem szeretem, ha kemények és ridegek. Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal hatalmasra és gyönyörűen íveltre varázsolhatom pilláim, de ugyanakkor szuper rugalmasak is maradnak.”
Heidi hozzáteszi még: “Engem abszolút meggyőzött az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirál rugalmas, hullámvonalas keféje, tökéletesen követi a pillák vonalát, minden szálat szuperül elér. Az igazi pillangó hatás eléréséért külön extra festéket viszek fel a szem külső sarkában megbúvó szálakra. Ettől aztán tényleg szexi lesz a megjelenésem!”

Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál javasolt fogyasztói ára: 2699.-Ft

Bevezetés: 2013 október-már megtalálható a boltokban!



A körömlakkok szerelmeseinek is hoztam egy-két finomságot, mégpedig a  Fashion Studio Modern Baroque kollekció mély, metálos árnyalatú körömlakkjait:


Nr.264

Nr.265

Nr.267

Nr.269

Nr.272

Összesen öt új szín jelent meg,mindegyik tökéletes az őszi-téli időszakra.
Nekem a kedvenceim így képek alapján a második és az ötödik szín, nagyon várom már hogy élőben is meglessem őket.

Árat és megjelenést ezekről egyelőre nem tudok, de amint információt szerzek róla, leírom :)

Nektek hogy tetszenek ezek az újdonságok? 

Puszii, Ivett





1 megjegyzés:

Várom a hozzászólásodat! : )