Follow my blog with Bloglovin

2014. február 7., péntek

Essence Effect Nail Polish | Jeans Sugar 07 blue-jeaned

A héten beugrottam a DM-be gyors körbenézni, hátha akad valami újdonság, és úgy megörültem, mikor megláttam, hogy már ki vannak téve a Catrice és Essence újdonságok. Sajna akkor nem sok időm volt alaposabban megvizsgálni őket, így elsősorban a lakkokra koncentráltam, és el kell hogy mondjam, kapásból vagy 10 megtetszett, nagyon eltalálták őket. Végül három essence lakk jött velem haza, de igyekszem minél előbb visszatérni, és minimum egy órát rászánni a dologra, hogy mindent alaposabban megnézhessek, a sminktermékekre is kíváncsi vagyok.
Alig vártam, hogy kipróbáljam őket, ma az egyiket fel is kentem, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább:

Nem írtam kívánságlistát, hogy majd miket veszek meg az új szortimentből, inkább úgy voltam vele, hogy ami élőben megfog, azt megveszem. Elsőnek talán erre a lakkra csillant fel a szemem, és gondolkodás nélkül dobtam a kosárba.

A külsejéről ejtenék pár szót először: Az új dizájn nekem tetszik, nem lett csicsás,vagy nagyon feltűnő, megmaradt a már megszokott essence stílus, az üveg sem újdonság,már a régebbi limitált kollekciókban találkozhattunk vele.

Az üvege leginkább hordó alakú, amihez ezüst színű kupakot párosítottak, rajta egy matricán a lakk finishe.
A kupakon lévő másik matricán található a száma és a fantázianeve: 07 blue-jeaned.
Az üveg összesen 10 ml lakkot tartalmaz.


Az ecsete egy picit rövidebb a megszokottnál, szerintem lehetett volna hosszabb, mert így nehezebb felvinni a lakkot, pedig most elég csórik szegény körmeim, akinek pedig hosszabb a körme, annak lehet meggyűlik vele a baja, de aztán lehet csak én bénáztam. :D
Az állaga elég sűrű, felkenéskor figyelni kell vele, hogy szépen fel tudjuk vinni a lakkot.
A fedése egész jó, már egy közepe réteg is elég lenne, de én azért maradok a megszokott kettő rétegnél.

Amibe viszont nem tudok belekötni, az amit felkenés után láttam. Egyszerűen mesés, teljesen az üvegben lévő színt kapjuk, és tényleg farmer hatású a végeredmény:

Nappali fénynél


Vakuval

Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mivel ma kentem fel, de reménykedek benne, hogy nem lesz vele gond, kár lenne érte.

Ára: 1.95 Euro

Összességében örülök, hogy megvettem, nem csalódtam benne, a pici hibái ellenére sem, hiszen a végeredmény szerintem nagyon szép. Aki esetleg kinézte már ezt a lakkot, annak remélem tudtan segíteni a döntésben! :)

Magyarországon kb. 2 hét múlva kerül a boltokba.

Nektek hogy tetszik?
Van már farmer hatású lakkotok?
Melyik lakkot(lakkokat) néztétek ki az új szortimentből? :)

Puszii, Ivett







9 megjegyzés:

  1. aaa de jó színe van **-** pedig már hányszor megfogadtam hogy nem veszek Essence lakkot a minőség miatt, de megint el fogok csábulni úgy érzem :D

    VálaszTörlés
  2. Ez az egyik amit mindenképp meg szeretnék venni! :) Alig várom, hogy nálunk is kapható legyen vagy valahol közeli Dm-ben :)

    VálaszTörlés
  3. ohhho nagyon szuper. mennyire szép rajtad :O

    VálaszTörlés
  4. fúúú nagyon tetszik :)) még sosem volt farmer hatású lakkom, de mindig is szerettem volna :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, ha lesz Magyarországon is tuti megveszem ezt a lakkot, köszi a tesztet róla, íyg még jobban meggyőztél!

    VálaszTörlés
  6. úú nagyon szép :) remélem hamarosan itt is lesz :P
    beusmink.blogspot.hu

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )