Follow my blog with Bloglovin

2013. november 28., csütörtök

Essence Happy holidays Colour3 nail polish | 01 joy to the world

Ezt a posztot már napok óta tervezem nektek bemutatni, de vagy a blogger nem engedte a képfeltöltést, vagy pedig nem volt időm rá. Viszont ma sikerült összehoznom és be is mutatnám a poszt főszereplőjét:

Nagyon vártam ezt az essence- Happy Holidays- trend kiadást,olyan karácsonyi feelingje van, és engem azzal nagyon meg tudnak venni. Először a Bloggerina találkozón nézhettem meg élőben,akkor úgy voltam vele, hogy mindent megvennék belőle, majd hosszas várakozás után nálunk is megjelent a Rossmannban, és nagy nehezen csak két dolgot vettem meg belőle, ezt a duo lakkot és a pelyhes fedőlakkot. Viszont nagyon agyalok még a műszempillán is, lehet még utólag őt is beszerzem..:)

A duo lakk nem újdonság már, az essence régebbi kiadásaiban is találkozhattunk vele, sőt az állandó szortiment részeként is megjelentek, bár azóta ki is vonták őket ha jól tudom.

A középső részen megtaláljuk többet között a fantázia nevet és a számát is: 01 Joy to the world.

Az üveg összesen 8ml lakkot tartalmaz, tehát értelemszerűen mindkét végén 4-4 ml lakkot találunk.
Az alap szín egy kicsit behatárolhatatlan, fényben sötét lilás kicsit barnába hajló színe van, a másik felén rengeteg arany glittert és csillámot találunk.

Az ecsetéről is ejtenék pár szót.Mikor az ember ránéz, a közepesen vastag,egyenesre vágott, de igen hosszú ecsetre, akkor azt gondolná, hogy ezzel biztos nem lehet szépen lakkozni. De elmondom nektek, hogy nagyon szép eredményt lehet vele elérni, a körömágybőrnél is szépen fel lehet vinni a lakkot, úgyhogy nekem abszolút pozitív csalódást okozott.

Ami még nagyon meglepett, hogy egy rétegben tökéletesen fed, és ez nem túlzás, igaz én a megszokás kedvéért kettőt használtam.
A száradási idővel sincs gond, igen gyorsan szárad, ez is plusz pont nálam. :)

Na de lássuk milyen felkenve:


Csodás reggeli napsütésben :)

Rendes nappali fénynél

A gyűrűs ujjamra kentem egy réteget az arany csillogós feléből:
Szerintem csodás így együtt a kettő :)

Nem csalódtam benne, a színe nagyon bejön, főleg így az őszi-téli időszakra ismét egy újabb kedvencet találtam...:)

Ára: 2.75 Euró / 949 Ft

Nektek hogy tetszik?
Ti vásároltatok valamit ebből a kollekcióból? :)

Puszii, Ivett





7 megjegyzés:

  1. szép ez a lakk. én csak azért nem vettem meg,mert pont most vettem ilyen-hasonló-színet :) de arany fedőlakkal valami mesés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még nem volt ilyen színű lakkom-vagyis nem tudok róla :D- úgyhogy örültem neki hogy megvettem..:)

      Törlés
  2. Még a Glam-Napokon vettem egy S-he lakkot, aminek felkenve ilyen színe van. :) Szép egyébként, főleg az arannyal, amihez hasonló lakkom szintén van. :D

    VálaszTörlés
  3. De szép ez a lakk nekem ilyenem, zöldben van :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép szín, mostanában hasonlóra fáj a fogam és az arany glitteres lakk is tervben van, úgyhogy lehet csak meglepem vele magam.. :/ :$ :D
    Bár azt hittem, picit burgundisabb árnyalatú, de így talán most még jobban úgy érzem, hogy kell :D alszok még rá párat :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez lakk, a csillámoktól olyan ünnepi a hangulat. És olyan aranyosak a körmeid *.*

    VálaszTörlés
  6. Ez tetszik talán legjobban a duók közül :)

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )