Follow my blog with Bloglovin

2013. szeptember 16., hétfő

Heidi Klum Shine Blue




Csajok a mai posztban a világhírű szupermodell, Heidi Klum legújabb parfümjét szeretném nektek bemutatni.

Heidi Klum, a négy gyermekes anyuka már több téren is igen nagy sikereket aratott. A Victoria's Secret egyik angyalaként  szupermodellé vált, majd igen neves magazinok címlapján szerepelt. Ezután következett a színészi karrier, Németországban pedig ő vezeti  az Americas Next Top Model német verzióját, a Germany's Next Topmodelt.

Természetesen a szépségiparban is feltűnt , a népszerű Astor termékeihez adta az arcát. 2011-ben pedig megjelent a Shine névre hallgató parfümje, ami nagy sikereket aratott. Ennek folytatásaként bemutatnám legújabb parfümjét:



"Tapasztalj meg egy új érzéki élményt- Heidi Klum bemutatja az új, érzéki illatát, a Shine Blue-t."



SHINE BLUE parfüm csomagolása sugárzóan kék színben pompázik, elegáns arany szegélye az óceán csillogó víztükrét szimbolizálja. Akárcsak Heidi parfüm kollekciójának többi darabja, itt is az ikonikus ovális üveg forma jelenik meg kristály hullámokat idéző koncentrikus körökkel, amik visszatükrözik és szétszórják a fényt. Az átlátszó üvegen keresztül megpillanthatjuk a sápadt, kék színű parfümöt, a látvány vizes-levegős érzetet kelt. Végül a négyszögletes arany kupak, melyet körbeölel a ‘HEIDI KLUM SHINE BLUE’ felirat, tetején az egybefonódó HK monogrammal cseppnyi luxust ad a gondosan megtervezett megjelenéshez.

A parfümöt rejtő kartondoboz tökéletesen illeszkedik az üveg design-hoz. A fényes, ég-kék dobozon feltűnnek a koncentrikus körök, mintha vízcsepp keltette fodrozódó hullámok szaladnának rajta végig. Az arany szegéllyel keretezett panelben megjelenik a parfüm és Heidi neve, valamint a visszafogott logó, mind a kifinomult luxus jegyei.  


Az illat friss bergamott és görögdinnye életteli aromájával nyit, amit cseppnyi harmatos gyöngyvirág tesz izgalmassá. A szívillatban pezsgő tengeri-vizes jegyek tűnnek elő, amit csordultig telt rózsa és frangipani virág leng körül, szinte robbanásig fokozva az illat nőies kisugárzását. Az alapillatban felszínre kerülnek a kiegyensúlyozott fás akkordok, a cédrust és érzéki szantált modern pézsma egészíti ki. 

Fejillat                                     bergamott, gyöngyvirág, görögdinnye
Szívillat:                                  rózsa, vizes jegyek, frangipani virág
Alapillat:                                  cédrus, szantál, pézsma



Heidi így mesél új parfümjéről: “A Shine Blue illaton keresztül a tenger, a nap és homokos part nyújtotta örömteli élményeket akartam kifejezni. A Shine Blue meleg érzékiséggel átitatott friss gyümölcsös és vízes jegyei különlegesen felemelő, pezsdítő kompozíciót alkotnak, amiből vitalitás és béke árad . Tiszta öröm a viselete!”



Az árak a következőképpen alakultak:

HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 15 ML    5399    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE EDT 30 ML    7999    HUF
HEIDI KLUM SHINE BLUE DNS 75 ML    2569    HUF

A megjelenés szeptembertől várható!

Nekem abszolút felkeltette az érdeklődésemet, a nyár már most hiányzik, de ez a parfüm picit visszahozza azt a hangulatot..:)
Amint lehetőségem lesz rá, biztosan megszaglászom. 

Nektek hogy tetszik?
Kiváncsiak vagytok rá??

Puszii, Ivett



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Várom a hozzászólásodat! : )