Follow my blog with Bloglovin

2013. szeptember 7., szombat

Essence Sparkle Sand Effect- Hey, Nude!

Szerintem már minden körömlakk imádó tudja, hogy  essence is piacra dobott három folyékony homok hatású lakkot is, ami az őszi szortiment frissítés során kerül a boltokba. Én már láttam mindhármat élőben, és csodásak, viszont a fekete szín nem nagyon áll közel (még...) hozzám, és piros színű sand lakkom pedig már van. De ezt a nude árnyalatot mindenképpen a kosaramba tettem, és hogy ha érdekel titeket hogyan is teljesít,akkor olvassatok tovább ;)


Az üvege a szokásos, Colour and Go lakkokéval azonos,ami nekem egyébként bejön, főleg hogy a kupak megegyezik az üvegben lévő lakk színével. A kupakon egy matrica jelzi, hogy azért ez a lakk más,mint a többi..méghozzá sparkle sand effect tulajdonsággal áldották meg.

Az üvegen lévő matricán megtaláljuk a számot és a fantázianevet is: 163 Hey, Nude!.


Az ecsete is a már megszokott széles,lapos ecset,amit én kedvelek, nem kell ötször áthúzni a körmön az ecsetet, ennél elég kétszer és mindenhova került lakk. :)

A színe pedig...az egyszerű,unalmasnak tűnő Nude színt pedig felturbózták milliónyi ezüst csillámmal és mikroglitterrel! Gyönyörűségesen fest az üvegben is, de felkenve pedig még szebb:



Itt a képeken két közepes réteget használtam, viszont kellett egy harmadik is, és úgy lett a tökéletes.
A száradási idejével sincs gond, viszonylag gyorsan megszáradnak a rétegek. 


Viszont itt jön egy csavar..nekem fedőlakk nélkül nem volt az igazi. És mivel aki látta az ezelőtti bejegyzésem,(ha nem akkor ITT megnézeheted ;)az láthatta, hogy fedőlakkal(zselével) milyen szépen is mutat. Nekem úgy sokkal jobban tetszik, mint fedőlakk nélkül, és ezentúl csak úgy fogom használni..:)

Plusz feldobtam a gyűrűs ujjamat egy kis nyomdával, így a végeredmény nekem nagyon bejött,a nude jellege miatt picit elegáns volt, de mégis mutatós:


Ára:1.55 Euró

Összességében véve szerintem nagyon eltalálták ezt a lakkot, nekem nagyon bejön, és aki kedveli a nude lakkokat szerintem annak nagy kedvence lesz ez a darab :)

A gyűrűs ujjamra mintát a Bronpretty-ről rendelt mintanyomdával készítettem el:

Ha szeretnéd megrendelni, akkor katt IDE.
Ára: $2.99 ingyenes szállítással.

Plusz a 
VETTG10
 kódot felhasználva -10%-kal olcsóbban tudod megvásárolni.

Nektek hogy tetszik? Melyik sand lakk tetszik nektek a legjobban?

Puszi, Ivett






4 megjegyzés:

  1. nagyon szép kis szine van ennek a lakknak.ezt beszerzem én is

    VálaszTörlés
  2. már vártam ezt a lakkot tőled, én is meg szeretném majd venni! :) nagyon szép

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szine van, végre egy mindennapra is alkalmas szolid liquid sand lakk :))

    VálaszTörlés

Várom a hozzászólásodat! : )