Follow my blog with Bloglovin

2014. március 15., szombat

Szemrevaló újdonságok a Rimmel-től!




Sziasztok!
 Ma néhány újdonságot szeretnék Nektek bemutatni, mégpedig az egyik kedvenc drogériás márkámtól, a Rimmeltől, aminek mint már tudjuk, Kate Moss a nagykövete.

Ha arra gondolsz, hogy kedvenc dekor márkád már nem tud többet tenni a “wow” hatású szemfestésért, akkor nagyot tévedsz! A Rimmel válasza:  Glam’Eyes HD szemhéjpúder!
Ez a szuper Rimmel termék most valami különlegessel rukkolt elő, a GLAM’EYES HD paletta színeihez hozzáadott egy plusz árnyalatot, így már 5 szín áll a rendelkezésedre, hogy megalkosd extra intenzív szemfestésed! Több szín, nagyobb variációs lehetőség, a lélegzetelállító sminkért. 

Glam’Eyes HD szemhéjpúder paletták új szintre emelik, amit a sminkről eddig gondoltunk, eljött a káprázatos, intenzív színek ideje. A púderes-krémes kettős jellegű termék használható szárazon és nedvesen is, attól függően, milyen hatásra vágyunk. Bármilyen alkalomhoz illő, hosszantartó, csomósodásmentes sminket készíthetünk vele, garantált a lenyűgözően selymes végeredmény!




Paletta árnyalatok:
#021 Golden Eye,
#022 Brixton Brown, 
#024 Pinkadilly Circus, 
#025 Victoria's Purple,  

Javasolt fogyasztói ár: 2099.-Ft








Legyél te is az új rock generáció tagja! Tedd magadévá a 80-as évek vagány, vibráló punk stílusát, varázsolj magadnak sűrű, gyönyörűen ívelt pillákat! Bemutatjuk a Rimmel első szempillaspirálját, amivel hatalmas, játékbaba szemeket festhetsz már egyetlen réteg felvitelével is, a ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirált. Mondj végleg búcsút az uncsi pilláknak! Felejtsd el a hosszú haj őrületet, most a hatalmas szempillák ideje jött el!

A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú keféje tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához. A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez. A kívánt hatás már egyetlen réteg felvitelével elérhető. És mindezt csomósodás nélkül!

Készülj fel vad, rock érzést keltő, élénk és lüktető fekete színre. A spirál ultra intenzív pigmentjei drámai, erős megjelenést biztosítanak, a botrányosan figyelemfelkeltő hatás nem marad el!


Javasolt fogyasztói ár: 1999.-Ft

Nos, hogy tetszenek Nektek ezek az újdonságok?
Kipróbálnátok őket? :)

Puszii, Ivett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Várom a hozzászólásodat! : )